Tjenester

Malertjenester

Vi hjelper deg med malertjenester, uansett om det er innvendig eller utvendig malerarbeid. Uavhengig av størrelsen eller plasseringen på prosjektet, er vi klare til å ta på oss oppgaven. Vi tar på oss alle nødvendige forberedelser og stiller med utstyr for å sikre et kvalitetssikkert sluttresultat. Du kan være sikker på at jobben blir utført til avtalt pris og innenfor den avtalte tidsrammen. 

Tapetsering

Vi tilbyr profesjonelle tapetseringstjenester til deg, uansett om det er for hjemmet eller arbeidsplassen. Mange ser etter en enkel måte å fornye hjemmet sitt på, og tapetsering er en flott måte å gi rommet et friskt og moderne preg. Vi tar ansvar for hele prosessen, alt fra forbereldelser til nøyaktig tapetsering og etterarbeid. Vi hjelper deg med å velge riktig type tapet, mønster og farge som passer perfekt til ditt rom eller din stil. 

Gulvbelegg

Vi hjelper deg med gulvbelegg på våtrom og tørre rom.  Våre erfarne håndverkere sikrer nøyaktig og kvalitetsarbeid, skreddersydd etter dine ønsker og behov. Uansett om du ønsker å legge gulv i leiligheten hjemme, eller gjennomføre omfattende gulvprosjekter for hele eiendommer. Med mange års erfaring innen gulvlegging har vi kompetansen og ekspertisen som trengs for å levere arbeid av høy kvalitet. 

Malerarbeid innvendig

Har du behov for rehabilitering? Vårt erfarne team av håndverkere er dedikert til å revitalisere og fornye enhver eiendom. Vi forstår viktigheten av å bevare sjarmen og karakteren i eldre bygninger, samtidig som vi implementerer moderne løsninger for å forbedre funksjonaliteten og effektiviteten. Vi forstår at hvert rehabiliteringsprosjekt er unikt, og tilpasser våre tjenester etter dine spesifikke behov og ønsker.